Hola!
Recordau les pinyes de nadal fa dos posts?. Us dèia que la masa de galeta era per fer unes bolletes o pops sense necessitat de enfornar la masa. Idò aquí estan!
Recordam els ingredients:
- 75g sucre blanc
- 75g sucre moreno
- 250g mantega freda tallada en cubets d'aproximadament 1cm
- 375g farina normal
- 1 cullerada sopera sucre avaïnillat
- 150g xips de xocolata
- Decoració de sucre o sprinkles
- En un bol gros si ho feis a mà o dins un robot de cuina es mesclen tots els ingredients excepte els xips de xocolata.
- Quan la masa ja està homogènia s'afegeixen els xips de xocolata mesclant-los per a que quedin ben repartits en ella.
- Fer bolletes, posar-lis una mini-forquilla o palet de broqueta (si heu mullat la punta que ficau a dins la bolla amb xocolata, quedarà enganxat més fort), i refrigerar-les una horeta a la gelera.
- Banyar les bolles dins cobertura de xocolata.
- Decorar al gust.
Volen de la safata, sobretot si hi ha nins!
FELIÇOS REIS!
No hay comentarios:
Publicar un comentario