viernes, 7 de febrero de 2014

MOUSSE DE GERD: PER SAN VALENTI,.......O NO!



Hola. Ja ens hem posat les piles!
No sabia si reiniciar l'activitat del blog amb corets, corets, corets,....o difresses. Ja veis el que ha guanyat. Sóc una romanticona disfressada de dona del gel, així que aquí teniu un postre que es pot fer ben bé qualsevol dia de l'any (o tal vegada aquest 14 de febrer també seria un dia ideal, no?).


La idea es de la web de maria lunarillos.


 MOUSSE DE GERD

Ingredients:

  • 600 g de gerds fets puré. Jo vaig utilitzar una bossa de gerds congelats que venen al lidl i la vaig triturar amb la batedora.
  • 500 g de nata líquida per a montar
  • 4 blancs d'ou
  • 160 g de sucre
  • 10 fulles de gelatina
  • Decoració: xocolata ratllat o en llesquetes, gerds, menta i "nubes".

Preparació:

  • Hidratam les fulles de gelatina en aigua freda durante 5 minuts. Les colam de l'aigua i posam a un tassó al microones durant 20 segons. Afegim al puré de gerds i barrejam bé. 
  • Montam la nata amb 120 grams de sucre i, una vegada pujada, mesclam suaument amb la pasta de gerds, realitzans moviments envolvents per a que la nata no baixi.
  • Montam els blancs d'ou, quan comencin a pujar, anam afegint els 40 gr. de sucre que ens queden, i seguim montant fins que ens quedin ben fermes. Afegim els blancs d'ou pujats a la preparació anterior, també amb molta cura de que no baixi.
  • Repartim la mousse en tassonets i deixam refredar a la gelera unes 3-4 hores.
  • Podem decorar amb xocolata ratllada, gerds , broquetes de "nubes" com a la foto (alerta que en solen faltar...), i fulles de menta.

Bon profit!. Ara vaig a fer disfresses.
Fins aviat!








No hay comentarios:

Publicar un comentario