domingo, 31 de agosto de 2014

FESTA PIRATA


Hola;
Avui és el meu aniversari, però he decidit no posar cap foto meva típica bufant les "38" espelmes. Bé, mentida, en alguna d'aquestes surto jo, però dos anys més jove que avui.

Aquestes són les fotos de l'aniversari d'en Jaume de 4 anys. Estaven guardades a la carpeta corresponent de l'ordinador més còpia de seguretat a CD, esperant el moment en què la seva mare tengués el valor de publicar-les. Es mesclen tota mena de sentiments tornant a veure les imatges i tot perquè va ser una festa preparada amb moltíssima d'il.lusió, des de sis mesos abans, i que no vaig poder disfrutar tant com volia perquè, quan va arribar el primer convidat, el meu "coret" es va emocionar tant que es va posar a bategar a tota i no va aturar fins que al dia següent vaig creure convenient dir-ho i acudir a l'hospital.

Però crec que ja és hora de disfrutar-les i compartir-les. Que son 38 "tacos" i mira tot el que hem aconseguit pel camí!.

Els preparatius


Els vaixells estaven fets amb capces de gelera. Tenia a tothom mobilitzat cercant i guardant-les. Cada vaixell està fet amb dues. Una per fer l'estructura i una altra per fer la punta.
El màstil i el canó estan fets amb el cartró dels rodets de paper d'impremta.


El timó, superposant capes de cartró, que girava i tot!. 


Detall del tresor pirata...
I el capità fent les proves.


Espases i pegats pirates.

La pinyata


Feta amb una capça, cartolina i cintes de regal.


La taula


Uns cupcakes de pastanagó i xocolata blanc (un altre dia vos pas la recepta, ara anem a la festa...). Vaig comprar el set complet per fer-los que ja venia amb les capcetes i topping de lloros, barret i vaixell.


Les ferratines són de descàrrega gratuïta a la web de pequeocio. Aquí teniu l'enllaç.
La tarta


Una tarta de xocolata feta amb el motlle de vaixell pirata de Nordicware, les ferratines que us he comentat abans, un set d'espelmes pirates i el canó era una neula de xocolata.


Vaig afegir-hi una altra tarta de base, amb la recepta de tarta guinnes, que fèia de mar amb l'escuma de l'aigua. 
La festaEl meu àngel...


                                                                                             ... i pare del pirata.


I la fi de festa!


No hay comentarios:

Publicar un comentario