miércoles, 3 de julio de 2013

ELS PREPARATIUS

 
Hola!
He pensat que serà més fàcil penjar la festa en dues entrades diferents. Per xula?, no, perquè encara que ja fa uns mesos que hem començat amb el blog, encara m'és més fácil fer-les curtes. Però ho anam dominant, eh?.
Aquí estan els preparatius.
Un mes abans ja m'havia fet amiga del de la tenda d'electrodomèstics per aconseguir aquestes capces de gelera. Quina millor manera de reciclar?. Taxan..., escuts de cavallers.
Vaig fer una plantilla, i mentre en Jaume n'utilitzava una part com a quadre amb les témperes i el pare arreglava el jardí, jo aprofitava el primer dia de bon temps per treure la capça de manualitats i donar-li el "sus" a la festa.
 
 
Vaig aferrar la maneta amb corda i silicona. Volia fer també espases de cartró, però al final ens decidírem per les de globus, que ja sabíem com fer-les de la festa de pirates de l'any passat.
 
 
Pintar amb témperes...
 


I els vaig acabar pintant les voreres platejades.
 
 
 
I per les nines:
A casa només hi ha cotxes, espases, pilotes,...,  i les disfresses són de superherois, així que aquesta era la meva oportunitat: faldetes de tul i corones de princeses. Rosa, lila!!
 
 
Les faldes estàven fetes amb trinxes de tul enganxades a un cercle de cinta elástica d'aquesta manera.
 
 
Les corones estan fetes de gomaeva, jo ho he descobert fa poc. És una llàmina fina que sembla d'escuma o esponja, molt fàcil de retallar i manejable, de múltiples colors i textures.
 
 
 
Les vaig decorar amb unes tiretes de brillantons autoadhesives que vaig trobar a una tenda xinesa, és increíble el que s´hi pot trobar (l'etiqueta posava que eren per forrar superfícies dures com carcasses de mòbil, etc, però em vàren anar perfecte)
 
 

I per acabar, bossetes de xuxes pels cavallers i princeses amb la gomaeva que em va sobrar de fer les corones!!No hay comentarios:

Publicar un comentario