domingo, 2 de junio de 2013

POPS D'OREO


 
 
 
Ja estam començant a preparar la festa d'aniversari del menut, falten dues setmanes i ja hem posat fil a l'agulla. Que encara falta temps?, l'any passat fèia mesos que ja m'hi havia posat!. Qui em coneix sap que ja estic donant-li voltes molt abans (l'any passat ja tenia el motlle de la tarta sis mesos abans...). Segur que un dia penjaré les fotos d'aquella festa, ho prometo.
Però aquesta entrada és per mostrar-vos una idea fàcil i que llueix molt per un aniversari infantil. Nosaltres les férem per dur a l'escoleta quan en Jaume va fer dos anys.
 
 
 
 
Material pels pops d'oreo:
  • Pals de broqueta
  • Galetes oreo banyades en xocolata (la recepta que vaig seguir jo record que indicava que banyassim les oreo en xocolata, pero anem a ser pràctics, ja en venen de banyades!!!!)
  • Cobertura de xocolata
  • Bolletes, fideus, confeti..., tot el que volgueu posarli!
  • Llacets (opcional)
Montatge:
  1. Banyar la punta de la broqueta  (1cm aprox.) amb cobertura de xocolata ja fosa al microones.
  2. Punxar la galeta poc a poc (2 cm aprox.) i deixar assecar.
  3. Posar cobertura de xocolata a una part de les galetes, jo ho vaig fer emprant una bossa de congelació de plàstic, on vaig posar la xocolata, i fent un foradet petitó (com si fos una mini-mànega pastissera).
  4. Aquest és el pas dels més  menuts: posar-li els fideus, bolletes, etc.
  5. Deixar assecar la xocolata i repetir l'operació per l'altra costat.
  6. Posar-li un llacet??.
 
 
Com es veu a la primera foto, ho vàrem col.locar dins un ribell i l'acompanyàrem de potets per fer bimbolles amb els amiguets de l'escoleta.
 
En un parell de díes hi haurà la segona part, hi torna a haver lacasitos pel mig!!
 
 
 
 


2 comentarios:

  1. Bones!

    m'ha encantat descobrir aquest blog amb idees per fer amb nins. Ahir vespre vaig fer aquests pops d'oreo, però em vaig trobar amb un petit problema: quan ficava el pal dins la galleta, algunes es trencaven i les que no, quedaven una mica obertes. Com ho puc evitar? Per ventura és que vaig emplear "xarop de xocolata" en lloc de xocolata fosa?

    Gràcies i ànims amb el blog!
    Marga

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic molt contenta de que t'agradi el blog. La veuitat és que acabam de començar i feim poc a poquet.
      Referent a la pregunta, jo record que ficava la punta del palet molt a poc a poc (és inevitable que se´n rompi alguna, però no moltes). I millor que utilitzis xocolata per fondre en lloc de sirope, ja que la finalitat és que quan s'assequi la xocolata, seveixi per aferrar el pal a la galleta i això també ajuda a que no s'obrin ni es trenquin.
      Les bolletes, fideus, etc., de fet, s'han de posar una vegada s'ha assecat la unió de la broqueta amb la galleta.
      Esper que en tornis fer, ja veuràs que va millor.
      Encantada de que t'agradi el blog!

      Eliminar