lunes, 2 de diciembre de 2013

PREPARANT EL NADAL: ESTRELLA 3D




Hola: 
Ja toca. Han encès els llums de Nadal, ja tenim la carta pels Reis Mags penjada a la gelera, i en Jaume ja demana posar l'arbre i el Betlem......coses que a mi, he de reconèixer que disfruto fent-ho, je, je.



L'any passat ens vàren demanar des de l'escola estrelles en 3D per decorar l'entrada a l'escola. 
Doncs venga!, la mateixa tarda ja estava cercant per la web la plantilla. I vaig trobar aquesta que em va agradar molt i semblava de les més fàcils de fer. 


Aquí us deixo l'enllaç http://papermatrix.wordpress.com/2011/12/17/star-006-cut/..i la plantilla. 
Nosaltres la vàrem imprimir en dos tamanys diferents i amb cartolina fina per a que ens fos més fàcil treballar-ho (els fols són massa fins).
La de la pàgina web, cada punta està feta d'un color diferent i queda un efecte molt xulo. Nosaltres en férem una amb cartolina blanca forrada de paper de diari pintat amb purpurina i l'altra només amb cartolina vermella i verda.

Vàrem retallar les plantilles. Es dobleguen per la lília de punts i es van formant puntes aferrant per la llengueta. A una d'elles li col.locàrem un cordó a la punta per poder penjar després l'estrella. Després es van juntant totes enganxant-les per la zona retallada del triangle, una per una fins a formar tota l'estrella. Els triangles que queden quan enganxam les puntes, al final s'aferren amb cola a cada lateral de les puntes. És el que fa l'efecte bicolor de les puntes. Duu el seu temps però queden així de xules!


Fins aviat

No hay comentarios:

Publicar un comentario