domingo, 11 de agosto de 2013

BOMBOLLES DE SABÓ

 
 
 
 

Hola de nou!

Tenia aquestes fotos des de fèia gaire un any, i crec que és el moment ideal per tractar el tema. Quin nin (i més d'un pare) s'ha quedat amb ganes de continuar fent bombolles i explotant-les quan de cop s'acaba el "potet"?. Nosaltres, sempre.
Cansades d'anar a comprar potets, l'any passat, amb unes amigues del poble vàrem fer una minirecerca bibliográfica de fórmules per fer bimbolles de sabó. No he trobat els papers, però crec que seré capaç de fer un petit resum.

Fórmula de bombolles:
  • 1/2 tassó de sabó rentavaixelles
  • 8 tassons d'aigua destil.lada
  • 2 cullerades de glicerina
  • 1 culleradeta de sucre
("Todo un mundo por descubrir" Ed. Pirámide)

Millor deixar reposar la preparació un vespre abans d'utilitzar-la per a què sigui més efectiva. Pareix molta quantitat però us assegur que s'acaba aviat!!




Els ormetjos per fer bombolles són infinits: palletes de refresc, col.ladors, tubs de múltiples mides, esponges, botelles de plàstic amb el cul tallat, inclús gomes elàstiques, i tots els potets que tengueu buits comprats amb anterioritat per fer bombolles, es clar!

 
 
 
 
Jo crec que les de les fotos les vaig preparar amb una fórmula semblant, sinó igual a l'anterior, però de totes maneres vos deixo aquest enllaç d'una xarxa d'educació infantil i aquest altre en anglès, que també dóna moltes idees.
Esper amb aquest post, poder evitar-vos la recerca que férem nosaltres l'any passat o, al menys, minimitzarla!
 
FELIÇ BOMBOLLADA 

No hay comentarios:

Publicar un comentario