domingo, 28 de julio de 2013

BONES VACANCES!

Sí, encara som per aquí, passant molta calor i una mica preocupats pel foc que hi ha a la Serra de Tramuntana i que tenim "aprop" de casa.
Sé que aquesta vegada ha passat temps des de la darrera entrada, però aquesta calor no ajuda gaire. Però us promet que aviat hi haurà més manualitats, falta acabar-ho.

Fa temps que us volia mostrar aquest vídeo, és d'un amic de Puigpunyent, i ben bé podría ser el de l'anunci de cerveses de l'any!.
Aquest any el menut també hi ha anat amb tots els amic i la seva padrinajova. Posant-ho pareix que nosaltres també som allà (dues hores de caminada per arribar-hi es molt més del que jo puc permètre'm), però sé que s'ho està passant bomba!!.


 

Bones vacances  a tots.

miércoles, 17 de julio de 2013

IDEA TARTA-CASTELL


Quan estava preparant la darrera entrada del cumple d'en Jaume, vaig veure aquesta tarta. Una molt bona idea si no es té motlle amb forma de castell. No sembla gaire difícil; un bescuit quadrat, cobertura de xocolata per aferrar-hi les tabletes també de xocolata (millor si són de rectangle petit), galetes rodones per les torres i "kit-kat" per fer l'entrada.
 
tarta castillo de chocolate 2 500x430 Castillo de chocolate fácil para tu fiesta infantil

 
Vos deix l'enllaç. Si algú s'anima me pot enviar les fotos!!
Jo ja he fet la festa medieval però,... no sé si algún dia cercaré una excusa per fer-la ;)

miércoles, 10 de julio de 2013

CUMPLE CAVALLERS I PRINCESES


Hola;
Aquí està el que havia promès, la festa. Sé que m'he torbat un poc, però el programa blogger i jo encara no som molt amics. Hi havia moltes fotos i li devien semblar massa ;D
 
 
Vàrem passar el matí col.locant escuts, faldilles de tul i corones penjadets com a roba estesa, i una caixa amb espases per a tots (Una recomanació, si teniu gespa al jardí, no utilitzeu espases de globus perquè esploten de seguida).
 

 
Teníem el nostre propi Drac que ens guardava els escuts.
 
 


Aquest any no ens vàrem voler complicar gaire amb el menjar, però per què no presentar-ho més polit i original?: sàndwich en rotllets. I darrera, el Castell de Bellver que ja us vaig mostrar fa uns dies, ple de cupcakes de cavallers.
 

 
I va arribar la festa!. Cada un va anar agafant els seus escuts, faldes, corones,... i a jugar. El castell va anar perfecte, tenia drac i tot.
 
 
 
 






 
 
 
 
 
 
 
LES TARTES
 

 
A una festa medieval no podia faltar el Castell. Aquesta la vaig fer amb un motlle de Nordic Ware que vaig comprar per internet i la vaig fer seguint la recepta de "bizcocho hormigas de chocolate" Està feta amb fideus de xocolata valor i quan talles la coca queda molt lluïda per l'efecte dels fideus, pareix que el bescuit està ple de formiguetes.

Les princeses tenien una tarta amb forma de cor d'avellanes i cobertura de xocolata. La masa no duu farina sinó galletes maria. El conjunt es semblant al sabor de la "nocilla" i va volar!. La recepta és per fer al forn, però jo en fèia una semblant al microones i ho vaig provar, fantàstic!; oblidau el forn i ficau 10 minuts al microones a potencia máxima, i llest. A més, el motlle que vaig utilizar en forma de cor de ikea era ideal per fer-ho.
 


N
o férem pinyata, sino que vàrem repartir una bosseta de xuxes decorada a cada nin.

 
 

 
I acabàrem amb una festa d'aigua.
Una recomanació: encara que es pensi que hi ha molts de globus, mai són suficients!!!!. Nosaltres acabàrem  amollant aspersors i manguera.
 
 
 
Un dia inoblidable!!
Fins aviat.

miércoles, 3 de julio de 2013

ELS PREPARATIUS

 
Hola!
He pensat que serà més fàcil penjar la festa en dues entrades diferents. Per xula?, no, perquè encara que ja fa uns mesos que hem començat amb el blog, encara m'és més fácil fer-les curtes. Però ho anam dominant, eh?.
Aquí estan els preparatius.
Un mes abans ja m'havia fet amiga del de la tenda d'electrodomèstics per aconseguir aquestes capces de gelera. Quina millor manera de reciclar?. Taxan..., escuts de cavallers.
Vaig fer una plantilla, i mentre en Jaume n'utilitzava una part com a quadre amb les témperes i el pare arreglava el jardí, jo aprofitava el primer dia de bon temps per treure la capça de manualitats i donar-li el "sus" a la festa.
 
 
Vaig aferrar la maneta amb corda i silicona. Volia fer també espases de cartró, però al final ens decidírem per les de globus, que ja sabíem com fer-les de la festa de pirates de l'any passat.
 
 
Pintar amb témperes...
 


I els vaig acabar pintant les voreres platejades.
 
 
 
I per les nines:
A casa només hi ha cotxes, espases, pilotes,...,  i les disfresses són de superherois, així que aquesta era la meva oportunitat: faldetes de tul i corones de princeses. Rosa, lila!!
 
 
Les faldes estàven fetes amb trinxes de tul enganxades a un cercle de cinta elástica d'aquesta manera.
 
 
Les corones estan fetes de gomaeva, jo ho he descobert fa poc. És una llàmina fina que sembla d'escuma o esponja, molt fàcil de retallar i manejable, de múltiples colors i textures.
 
 
 
Les vaig decorar amb unes tiretes de brillantons autoadhesives que vaig trobar a una tenda xinesa, és increíble el que s´hi pot trobar (l'etiqueta posava que eren per forrar superfícies dures com carcasses de mòbil, etc, però em vàren anar perfecte)
 
 

I per acabar, bossetes de xuxes pels cavallers i princeses amb la gomaeva que em va sobrar de fer les corones!!